Konjac Nedir?
Konjac, yüzlerce yıldır tıbbi amaçlar ve yiyeceklerde kullanılan Amorphophallus konjac bitkisinin kaynaklandığı bir diyet lifidir.
Konjac glükomannan adı verilen bu lif, kilo yönetimi, insülin duyarlılığının iyileştirilmesi ve kan basıncının düşürülmesi gibi potansiyel sağlık faydaları nedeniyle uzakdoğuda yüzlerce yıldır kullanılmaktadır.
Konjac Jelly konjak glukomannan ve doğal meyve tatlarının karışımından yapılır. Bitki bazlı bir jel olan glucomannan, konjac bitkisinin kökünden çıkarılır. Glucomannan, suyu emerek, genel kalori ve yağ emilimini azaltmaya yardımcı olan çözünür viskoz bir lif oluşturmak için inanılmaz bir yeteneğe sahiptir.
Hızlı bir atıştırmalık veya yemek yerine geçecek bir şey arıyorsanız, Konjac Jelly sizin en lezzetli ve sağlıklı bir öğün sağlar.